Ett litet tips om lösenord

Ingen lär ha undgått de senaste dagarnas rapporteringar om hackade hemsidor och lösenord på vift. Att använda säkra lösenord har alltid varit väldigt viktigt. Här på FS Data är det mer eller mindre är ristat i sten (läs: angivet i vår interna säkerhetspolicy).

Men vad är ett säkert lösenord? Här är ett litet tips:

Illustration av ett säkert lösenord från xkcd

Som kund hos oss byter man enkelt sitt lösenord i vår kontrollpanel Waff, under ”Ditt konto” > ”Lösenord”.

Vi har förövrigt kontrollerat lösenordslistan från Bloggtoppen.se mot vårt kundsystem, för att se om någon av våra kunders lösenord var på vift. Inga kunder var dock påverkade av detta. Om ni ändå har några frågor om era lösenord eller våra säkerhetsrutiner, kontakta då gärna vår kundtjänst.

You Might Also Like