Här är vinnarna i vår stora Linuxtävling!

I slutet av förra veckan avslutade vi firandet av Linux 20-års jubileum och vår tillhörande Linuxtävling. Som vi berättade tidigare så fanns det några skojfriska tävlande som tog till en massa knep för att få så många klick som möjligt, genom olika former av länkspam, så vi tog några dagar på oss för att gå igenom resultatet ordentligt.

Nu har vi nöjet att få presentera vinnarna i vår Linuxtävling. Men först lite statistik.

Det totala antalet deltagare i vår Linuxtävling var 269 stycken. Dessa lyckades få in hela 47 058 besökare till fsdata.se/linux. Allt inom loppet av en vecka. Sällan har så många, haft så få, att tacka för så mycket. 🙂

De tre tävlande som fick in flest besökare var: Anders Nilsson (874), Lenny Ekberg (599) och Nikke Lindqvist (571). Ni kommer att få varsin Linux-baserad Chromebook, med Google ChromeOS, inom kort. Stort grattis till er!

Utöver dessa tre vinnare så har vi även 20 personer som har vunnit en fräck Linux-tröja: Viktor Bijlenga, Maritha Larsson, Laura Jaramillo, HanLin Yap, Johannes Lundberg, Martin Cronier, Johan Brook, Robert Fredriksson, Patrik Johansson, Martin Larsson, Rose-Marie Lemke-Zelin, Joel Börjesson, Stefan Woldekidan, Eric Wallmander, Marcin deKaminski, Cim Runfors, Arvid Brobeck, Billy Öhgren, Stefan Nilsson och Patrik Landin. Ett stort grattis även till er!

Alla vinnare i vår tävling kommer att få e-post med ytterligare information från oss idag.

Sist men inte minst, ett jättestort tack till alla som var med och tävlade och länkade till fsdata.se/linux. Denna sida kommer att kvarstå, med våra fina Linuxtips, så fortsätt gärna att länka dit alla som är nyfikna och intresserade av Linux. Vi på FS Data kommer sannolikt att använda och älska Linux åtminstone 20 år till.

You Might Also Like