Företagarnas bästa vän sedan 1997

Idag är det exakt 14 år sedan vi fick den första kunden till FS Data. Sedan 1997 har vi hjälpt 10 000-tals svenska företag och organisationer (samt privatpersoner) att komma igång med egen domän, hemsida och e-post. Det har varit en enormt rolig och spännande resa.

FS Data har alltid haft mindre och medelstora företag som dess främsta målgrupp. Vi hör själva till dessa, vi gillar verkligen entreprenörer och vi har en stark övertygelse och tilltro till den svenska företagsandan. Merparten av de företag som vi hjälpte registrera en .se domän under 90-talet har fortfarande kvar sina domännamn.

På samma sätt som vi har hjälpt väldigt många svenska företag så vill vi nu även börja hjälpa företag i andra länder. Vi kommer därför att fira vår 14-årsdag genom att donera 14 000 kronor till mikrolån hos Kiva, för företagare i utvecklingsländer runt om i världen.

De närmaste 14 dagarna kommer vi dessutom att donera 14 % av all vår nyförsäljning till Kiva.

Kiva är en internationell organisation som bistår företagare med mikrolån, via externa långivare, så att människor i olika utvecklingsländer kan bli självförsörjande. Sedan 2005 har de förmedlat mikrolån till över 600 000 egna företagare i 60 olika länder.

Så var med och fira våra 14 år genom att bli kund till oss, med ett domännamn, ett webbhotellspaket eller t om en kraftfull VPS. Av det du beställer av oss de närmaste 14 dagarna så går 14 % av kostnaden till olika behövande företagare.

Pengarna från de mikrolån vi ger, som återbetalas, kommer vi även fortsätta att låna ut. På detta sätt hjälper vi 100-tals, om inte 1 000-tals, företagare och deras familjer under flera års tid här framöver. Det är ett långvarigt och hållbart stöd, för en ljusare framtid.

Så, hipp hurra och grattis till oss (och alla företagare) idag! 🙂

You Might Also Like