Framgångsrik e-handel med FS Data

Hur lyckas man med sin e-handel? Ingredienserna i receptet för en framgångsrik e-handel är många. En viktig detalj, som dock många missar, det är vikten av en så snabb e-handel som möjligt. Det vill vi på FS Data belysa lite extra.

Vi har vid flera tillfällen tidigare berättat hur viktigt det är att ha en snabb hemsida. Nu tar vi detta ett steg längre och lanserar en sida fylld med e-handelsfakta och konkreta tips på hur man blir framgångsrik med sin e-handel.

fsdata.se/ehandel berättar vi t ex hur hastigheten påverkar Amazons försäljning, ger exempel på företag som ökat sin e-handelsförsäljning drastiskt med en snabbare hemsida samt föreslår ett antal enkla tips som alla e-handlare bör ta del av.

Så om du vill lyckas med din e-handel, besök fsdata.se/ehandel redan nu. Och tipsa för all del alla vänner och bekanta som sysslar med e-handel om den här sidan.

Sist, men inte minst, kör du e-handel hos oss på FS Data och vill synas på fsdata.se/ehandel? Hör av dig till oss på marknad@fsdata.se.

You Might Also Like