Vi firar Linux 20 år med tävling, kampanj och kärlek

Linux har en väldigt särskild plats i våra hjärtan, datorer och servrar. Idag är det, som vi berättat tidigare, 20 år sedan detta underbara operativsystem släpptes. Det ska vi nu fira med en hejdundrande tillställning – en tävling, en kampanj och en massa kärlek – en hel vecka!

Linuxtävling

Om du är en av de 3 personer som tipsar flest om fsdata.se/linux så vinner du en helt ny ChromeBook från Samsung. Med dess Linux-baserade operativsystem GoogleOS och en ständig uppkoppling är du alltid synkroniserad med molnet.

Linuxkampanj

Vi tokrear våra Linux-baserade webbhotellspaket, till 20 % av ordinarie pris. Det är en rabatt på hela 80 %, både på månads- och startavgiften. Med webbhotell hos oss får du givetvis stöd för Linux-teknik såsom SSH och crontab.

Linuxkärlek

Linux är inte bara säkert, stabilt och snabbt. Det är även enkelt att testa det, utan att behöva installera något på sin dator. Eller köra det inuti t ex Mac OS X. Vi tipsar om ett gäng bra guider & sidor för Linux-nybörjare.

You Might Also Like