Linux: en 20-årig kärlekshistoria

Idag är det 20 år sedan en ung kille, vid namn Linus Torvalds, skickade ut ett meddelande på nätet och presenterade sitt nya hobbyprojekt, ett operativsystem som skulle få namnet Linux. Nu för tiden används Linux i allt från mobiltelefoner och servrar till bilar och brödrostar. Utan Linux hade vi inte haft Internet, så som det ser ut idag.

Några år senare drog en annan ung kille, vid namn Fredrik Sköld, igång ett företag från sitt hem i Helsingborg. Redan från första början använde Fredrik operativsystemet Linux och än idag ligger Linux till grund för merparten av FS Data.

Vi har mycket att tacka Linux för och vi ska fira detta rejält med er, våra kära kunder och besökare. I kväll kl. 21:57, på minuten 20 år efter Linus Torvalds första meddelande om Linux, öppnar vi dörrarna till fsdata.se/linux – där vi kan utlova en massa kärlek, en otrolig tävling och ett oslagbart erbjudande. Missa inte det!

You Might Also Like