Tjäna ännu mer, ännu längre, med FS Data

Du har väl inte missat att du kan tjäna pengar med oss på FS Data? Genom att förmedla våra tjänster, t ex via enkla textannonser på din blogg, så får du en rejäl slant i provision. Vi är inte ensamma om att erbjuda detta, men vi erbjuder klart bäst ersättning på den svenska webbhotellsmarknaden!

Under sommaren har vi faktiskt erbjudit hela 100 % i provision, av den första årsavgiften på våra webbhotellspaket, till våra affilliates. Det har varit ett så populärt och uppskattat upplägg att vi nu kommer att förlänga detta erbjudande ytterligare 3 månader.

Så fram till den 31:a oktober erbjuder vi 100 % provision på våra webbhotellspaket. Om du inte redan är affilliate åt oss, via Adrecord, så är det hög tid att bli det nu.

Det kostar givetvis inget att bli affilliate och vi står för underlag i form av banners. Adrecord hjälper dig gärna på traven om du är helt ny inom detta område. Missa för all del inte deras fina videoguide som, på mindre än 5 minuter, visar hur man kommer igång hos dem och ansöker om olika annonsörsprogram (såsom vårt).

You Might Also Like