Passa på: sista veckan med 50 % rabatt

Du har väl inte missat att vi har sommarens bästa erbjudande på VPS:er (virtuella servrar), med hela 50 % rabatt, just nu? Om du inte redan har beställt en VPS så är det hög tid, då vi idag går in på vår sista vecka med detta otroliga erbjudande.

Är du osäker på om en VPS är rätt för dig? Läs gärna våra tidigare inlägg med 5 anledningar till att välja en VPS och 5 anledningar till att INTE välja en VPS.

Är du sugen på en VPS, men har inte riktigt bestämt dig för vad du ska göra med den? Läs gärna vårt inlägg om vad man kan göra med en VPS. Med en VPS har du full kontroll, det är endast din fantasi som sätter gränserna.

50 % rabatt gäller hela det första året och sista dagen för vårt VPS-erbjudande är den 14:e augusti. Så passa på och beställ din VPS redan idag!

You Might Also Like