Återförsäljare med fullständig frihet

Nog för att det är trevligt att vara affilliate åt oss, men om man vill fortsätta ha en relation med sina kunder, om man vill kunna ta ett helhetsansvar eller t om starta ett helt eget webbhotell – då ska man bli återförsäljare åt oss på FS Data.

Vi har erbjudit ett väldigt populärt återförsäljarprogram till företag över hela Sverige i flera års tid. Bland våra återförsäljare märks bl a webbyråer, reklambyråer och olika tjänsteleverantörer. Med våra stabila, säkra och snabba tjänster erbjuder de sina kunder en högst prisvärd och attraktiv lösning.
mother-business illustration
Till skillnad från många andra i webbhotellsbranschen så är FS Data en riktig helhetsleverantör. För våra återförsäljare innebär det att deras kunder inte behöver kompromissa eller flytta när verksamheten växer. Vi levererar helt enkelt tjänster i toppklass till små, medelstora och stora företag.

Det enda man behöver för att bli återförsäljare hos oss är en F-skattsedel.

Som återförsäljare hos oss får man även en egen kontaktperson, som hjälper till att hitta rätt upplägg för er och som kan besvara vanliga frågor om återförsäljarskap, hur man bäst säljer in våra tjänster, våra olika fördelar och tjänster samt mycket mer.

Till sist så har våra återförsäljare full frihet att anpassa sitt återförsäljarskap hos oss. Vi har inga spikade upplägg, utan anpassar oss efter era behov och önskemål. Läs gärna mer om fördelarna med att vara återförsäljare hos oss, eller kontakta vår ÅF-specialist J-P direkt på: 042-19 70 35.

You Might Also Like