Sommartider på FS Data

Med sommaren följer semestertider för alla hårt arbetande supporttekniker, administratörer och bloggare här på FS Data. Men oroa er inte, till skillnad från vissa av våra branschkollegor så kommer vi att fortsätta med våra långa och frikostiga öppettider i vår kundtjänst under hela sommaren.

I sommar är vår kundtjänst öppen under dessa tider:

Vardagar 08:00 – 22:00, fredagar stänger supporten 17:00
Helger 10:00 – 15:00

Vår jour är likaså fullt bemannad, dygnet runt, så våra servrar och tjänster fortsätter arbeta oavbrutet. Det enda som kommer bli lite lugnare här, det är vår blogg. Vi siktar fortfarande på några inlägg i veckan men det kan bli lite glesare än vanligt.

Vi hoppas att alla våra kunder, återförsäljare, partners och besökare får en riktigt härlig sommar och semester!

Ps, glöm inte bort att fynda en snabb, säker och stabil VPS hos oss, med 50 % rabatt, under semestern. Och om du ändå sitter inne i sommar, var då gärna med och tävla om dagens kod.

You Might Also Like