Utökade webbhotellspaket

Idag har vi nöjet att få presentera en rejäl utökning av våra webbhotellspaket FS Premium XL och FS Pro XL.

FS Premium XL har nu 15 GB totalt utrymme (10 GB för hemsida, 5 GB för e-post) samt 150 GB trafik/månad och FS Pro XL har nu 30 GB totalt utrymme (20 GB för hemsida, 10 GB för e-post) samt 300 GB trafik/månad.

I båda dessa webbhotellspaket ingår det nu även ett obegränsat antal e-postkonton (med Exchange). Den tidigare utrymmesbegränsningen av e-postkonton är borttagen och nu fördelar man istället själv utrymmet för varje e-postkonto, inom det totala e-postutrymmet, direkt via vår kontrollpanel Waff.

Dessa utökningar täcker behoven för 99 % av våra webbhotellskunder. Utökningen gäller både för helt nya kunder och de kunder som sedan tidigare har dessa webbhotellspaket. Om du har ett äldre paket hos oss, kontakta oss då gärna för en uppgradering.

Våra utökade webbhotellspaket är ett direkt resultat av önskemål från er, våra kära kunder, samt en större investering i hårdvara. Vi tror nämligen fortfarande inte på att översälja våra tjänster, så som vissa av våra kollegor. Vi har faktiskt det utrymme och den trafik som vi förmedlar.

Detta leder till att våra tjänster är snabbare och mer stabila än många andra. Vi satsar på kvalité istället för kvantitet.

You Might Also Like