Ny rutin för fakturering av domäner

FS Data är sedan länge ett av Sveriges mest miljövänliga webbhotell med enbart miljövänlig el till våra strömsnåla servrar, återvinning av värme, plantering av träd osv. Vi arbetar fortlöpande med att hitta nya områden inom vår verksamhet som vi kan förbättra ur miljösynpunkt.

Sedan en tid tillbaka har vi främst erbjudit kunder som registrerar domäner hos oss möjlighet till fakturering via e-post. Fakturering via vanlig post har även funnits med, dock med en liten extraavgift. E-postfaktureringen har dock varit så pass populär att vi nu har infört samma rutin för befintliga domänkunder.

Fr om nu skickas fakturor för förnyelser av domännamn främst ut via e-post.

Det är givetvis möjligt att få fakturorna via vanlig post, till en kostnad av 20 kr/avi. Kontakta bara support@nordreg.se om detta. Då det här är en ny rutin så kommer vi givetvis att övervaka faktureringen noga och t ex skicka ut postfakturor om en e-postadress inte fungerar. E-postfaktureringen gäller, än så länge, enbart för domänfakturor (inte för webbhotell, VPS:er, servrar osv).

Det här är en liten förändring som, med flera andra insatser, kan leda till en stor förbättring för miljön.

WWF - Lungs

You Might Also Like