Stor sommarrea: 50 % rabatt på alla VPS:er

Nu är det äntligen sommar och med det följer även året största rea hos oss på FS Data. Denna rea är för all er som vill uppgradera era webbhotell och ta er hemsida till nästa nivå.

Fr om idag erbjuder vi alla våra VPS:er med 50 % rabatt!

Med en VPS (Virtual Private Server) hos oss får ni obegränsad tillgång till en helt egen server. Till skillnad från ett webbhotellspaket så påverkas man inte av övriga kunder på samma server (VPS:en är isolerad) och till skillnad från en dedikerad server så behöver man inte tänka på hårdvaran med en VPS (det sköter vi).

Men en egen VPS kan man även installera och använda vilka program som helst, säkerheten blir högre (eftersom man är ensam om sin server) och prestandan (hastighet/svarstider) ökar rejält.

En VPS är ett rejält steg upp från ett webbhotellspaket.

Om man t ex har en e-handelsbutik så är en VPS ett perfekt val. Varför inte uppgradera nu, när besöksantalet är lite lägre, för att möta den ökade efterfrågan i höst/vinter? Detsamma gäller givetvis forum, större bloggar osv. Även sidor med speciella behov, som vanliga webbhotell inte kan matcha, är perfekta för en egen VPS.

Vi erbjuder tre olika VPS-lösningar, från 99,50 kr/mån (med nuvarande rea). Till samtliga lösningar ingår givetvis backup och full kontroll, både via en kontrollpanel och SSH. Som operativsystem till våra VPS:er erbjuder vi både Windows och Linux.

Rabatten gäller hela det första året, på både månadsavgiften och startavgiften. Sommarrean pågår dock bara fram t om den 14/8, så passa på och beställ din VPS redan idag!

You Might Also Like