Vill du byta webbhotell? Vi hjälper dig!

Minns du hur omständigt det var att byta telefonoperatör för sådär en 10 år sedan? Tänk att det fortfarande är lika svårt att byta webbhotell idag. Det tycker vi är fel.

Idag drar sig många för att byta webbhotell, även om deras tjänster ligger nere flera timmar varje månad, eftersom det är så svårt. Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man ska säga upp, hämta ner, ladda upp och peka om sin hemsida och e-post.

Det här vill vi ändra på.

Vi har under flera års tid hjälpt många av våra kunder att flytta över sina hemsidor och e-post till oss. Det är något som vi har gjort av bara farten, som en del av vår service och support. Vi vill trots allt att våra kunder ska komma igång ordentligt med sina tjänster hos oss.

Men vi vill ta detta längre. Därför håller vi nu på att utveckla en mer omfattande och heltäckande lösning för webbhotellsbyte. Vår målsättning är att man som kund inte ska behöva bry sig om de tekniska detaljerna, utan att vi som leverantör ska kunna sköta hela flytten.

Det ska vara enkelt att byta webbhotell.

Men innan vi kan erbjuda en färdig lösning för detta så behöver vi arbeta vidare med vår process för att flytta över hemsidor och e-post till oss. Vi behöver helt enkelt fler som vill ha vår hjälp att byta webbhotell. Därför har vi underlättat detta en aning.

I vårt orderformulär finns sedan en tid tillbaka ett nytt alternativ:

Om man bockar i detta så blir man kontaktad av en dedikerad tekniker, som hjälper till med flytten till oss. Det är en personlig kontakt som är ordentligt insatt och som man alltid kan kontakta vid eventuella frågor om flytten. Efter varje flytt sker en utvärdering som ligger till grund för en ännu enklare framtida lösning för webbhotellsbyte.

Våra tekniker kommer att göra allt för att flytten till oss ska gå så bra som möjligt. Vi behöver ändå reservera oss för att vi inte kan garantera att allt fungerar till 100 %. Det finns för många faktorer, med t ex databaskopplingar och särskilda sökvägar, som kan ställa till det. Vi gör dock vårt yttersta för att testa och säkerställa att flytten blir korrekt. Vi har trots allt hjälpt kunder att flytta till oss under flera års tid.

Om ni vill flytta till ett av Sveriges mest tillgängliga webbhotell, så är det rätt tid att göra det nu. Vi erbjuder även 30 dagars öppet köp, om ni inte blir nöjda med oss så får ni pengarna tillbaka (för vår webbhotell- och startavgift).

Gör som 1 000-tals nöjda kunder, flytta till FS Data. Vi hjälper dig!

You Might Also Like