Förändringarnas tid – snälla, hjälp oss!

FS Data är, som bekant, en riktig veteran i webbhotellsbranschen. Vi har bedrivit vår ägardrivna och solida verksamhet sedan 1997, med ständig fokus på hög kvalité, service och tillgänglighet. FS Data har alltid varit ett, tekniskt och systemmässigt sett, väldigt framstående företag.

Vi har dock inte alltid varit så framsynta med vår marknadsföring och profilering. Men det ska det nu bli ändring på!

Nu ska vi byta namn – med er hjälp!

Ja, nu ska vi byta både namn och inriktning här på FS Data. Och i öppenhetens och gemenskapens namn vill vi göra det med er hjälp. Vi har tagit fram några förslag som ni kan rösta på här, men lämna gärna en kommentar om du har ett bättre namn åt oss.

[poll id=”3″]

En helt ny inriktning!

Det räcker givetvis inte bara med ett nytt namn, vi behöver även byta inriktning på företaget. Eftersom det här är en så stor process så har vi även ett bra projektnamn till det hela: FS Data 3,14. Det är som 2.0, fast lite till ändå.

Vad ingår då i FS Data 3,14?

 • Allt ska bli snyggare
  Vår kontrollpanel, Waff, må vara väldigt funktionell, men det hjälper inte. Även om en webbhotellskund i genomsnitt bara spenderar 15 minuter/år i kontrollpanelen (enligt en internationell undersökning) så måste den bli snyggare än snyggast. Den ska givetvis byggas om helt i Flash!
 • Och väldigt mycket enklare
  Faktum är att vi funderar på att ersätta hela kontrollpanelen med en (1) knapp. Eller om det var en app?
 • Obegränsat av allt
  Vi ska ta våra tjänster ett steg längre än alla översäljande webbhotell. Snart kommer allt – utrymme, trafik, databaser, domäner osv – att vara obegränsat * (multiplicerat med) 3,14 hos oss. På detta sätt kan ingen (över)sälja mer än oss.
 • Moln, moln och mera moln
  Allt ska upp i molnet. Inte bara våra tjänster, utan även våra datorer, medarbetare och kontor. Även vår maskot ska upp i molnet, som ni kan se här till höger.
 • En hysteriskt snabb support
  Många skryter om sin snabba support, men vi ska enbart rekrytera supporttekniker som springer 60 meter under 9 sekunder. Vår support ska vara så snabb att den löser alla problem innan de ens uppstår.

Ja, kära kunder och besökare. Det här är vad vi har framför oss på FS Data (eller det ni röstar fram som nytt namn) under 2011/12. Och ni är givetvis välkomna att följa med oss in i framtiden, med start idag – den 1:a april!

Uppdaterat: April, april! Det här var givetvis, som många av er förstod, ett litet skämt. Vi har inga planer på att byta företagsnamn eller inriktning på FS Data. 🙂

You Might Also Like