Missa oss inte på mässan i Stockholm

Precis som tidigare i år, men då i Göteborg, så kommer vi ställa ut på easyFairs IT-mässor den 16-17:e mars på Kistamässan i Stockholm. Det är fem parallella mässor, med fokus på Business IT, Telecom & Mobility, IT Infrastructure, IT-Security samt Internet Expo & Digital Marketing och ett stort antal intressanta föreläsningar.

Vår monter är G08, vid Business IT. Där kommer vi finnas på plats för att prata webbhotell, domännamn, VPS:er, Exchange, servrar och allt annat som vi hanterar galant. Du är givetvis varmt välkommen förbi!

Vill du ha en fribiljett till easyFairs IT-mässor i Stockholm? Du kan få ett gratis entrékort här – ange bara 7302 som din biljettkod (och 7402 om du vill ta med en vän).

Hoppas vi ses i Stockholm nästa vecka! Vem vet, vi kanske delar ut små souvenirer även denna gång? 🙂

You Might Also Like