Lär dig mer om Internet med DN och .SE

Sedan ungefär en vecka tillbaka har Dagens Nyheter, i samarbete med .SE, publicerat en artikelserie på temat ”Vårt Internet”. Det är en stor samling artiklar, bilder och filmer som handlar om hur Internet fungerar, med olika praktiska användartips.

Detta är en del av .SE:s satsning ”Internet för alla”, som finansieras av intäkterna från alla .se domäner.

Dagens artikel hos DN handlar exempelvis om hur man skaffar sig en egen hemsida. I illustrationen till artikeln förklaras det bl a att man enkelt kan komma igång med en egen hemsida med WordPress och så listas ett antal större svenska webbhotell, däribland FS Data.

De tidigare artiklarna i denna serie är tillgängliga på .SE:s hemsida. Här märks bl a artiklar som ”Så surfar du säkrare”, ”Så e-handlar du säkert” och en intressant historia om hur Internet kom till, med namnet ”Internet då och nu”.

De här artiklarna är riktigt lärorika och bra, som vi alla bidrar till med våra .se domäner, så missa inte detta!

You Might Also Like