Börja tjäna pengar med FS Data

Treasure ChestVi är inte först, men vi är däremot bäst. Idag lanserar vi på FS Data ett affilliateprogram där du får möjlighet att tjäna pengar på att sälja våra tjänster. Vi gör det dessutom med den bästa ersättningen av alla svenska webbhotell (oss veterligen).

Att arbeta som affilliate innebär att man säljer våra tjänster till tredjepart och får provision på det. Det går att arbeta helhjärtat och försörja sig på detta, men man kan lika gärna vara passiv och länka till oss emellanåt. Du väljer själv hur mycket du vill satsa och tjäna med oss.

FS Data är inte det första webbhotellet som erbjuder ett affilliateprogram. Vi erbjuder däremot en ersättning som är högre än alla andra i branschen och vi gör det exklusivt genom det svenska affilliateföretaget Adrecord.

Så här säger Jonny Elofsson, grundare och VD på Adrecord:

Med flera års erfarenhet och kunskap från affilliate- och onlinemarknadsföring har Adrecord snabbt blivit en ny svensk utmanare i affilliatebranschen. Vi är mycket glada över att få inleda ett nära samarbete med ett så välkänt och uppskattat webbhotell och serverleverantör som FS Data.

FS Data erbjuder mycket bra provision till affiliates för alla sina tjänster. I rena siffror innebär det 51 % på deras webbhotellspaket (års- och startavgift, inkl moms) och 32 % för servertjänsterna (VPS:er, dedikerade servrar, co-location).

För det minsta webbhotellet innebär det drygt 1 450 kr och för den största servern drygt 12 300 kr. Det är få, om ens några, svenska webbhotell och affilliateprogram som kan matcha detta.

Visst låter det bra? Så här gör du för att gå med i vårt affilliateprogram:

  1. Skapa ett konto hos Adrecord. Du skapar dig snabbt och enkelt ett konto på deras hemsida.
  2.  

  3. Anmäl dig till vårt program. När du har ett konto och är inloggad hos Adrecord, sök då efter ”FS Data” och anmäl dig till vårt affilliateprogram där.
  4.  

  5. Länka till oss. Till sist är det bara att länka till oss, antingen med vanliga textlänkar eller någon av de banners som vi har hos Adrecord.

Adrecord är, precis som FS Data, ett svenskt och ägardrivet företag med utmärkt service och support. Ta gärna del av deras nybörjarguide för affilliates med tydliga instruktioner och filmer eller kontakta dem om du har några frågor.

Som affilliate till FS Data får du inte bara den bästa provisionen i branschen. FS Data är en seriös, trygg och långsiktig samarbetspartner. Vi kommer att göra allt i vår makt för att de kunder som du förmedlar till oss ska vara så nöjda som möjligt. Precis som vi gör med alla våra kunder, ända sedan 1997. Enbart det bästa är gott nog hos oss.

You Might Also Like