Var med och påverka vår framtid

8" disk (back)FS Data har erbjudit webbhotell, domännamn och servrar sedan 1997. Under dessa år har väldigt mycket hänt i vår bransch, både vad det gäller hårdvara (servrar, switchar osv), mjukvara (webbservrar, DNS:er, databaser osv) och tjänster (Exchange, VPS:er osv).

Oavsett vad så gör vi alltid vårt yttersta för att ligga i framkant av utvecklingen och erbjuda våra kunder det absolut bästa.

Vi står inför en massa intressanta och värdefulla nyheter under 2011. Även om vi har en utvecklingsplan så vill vi gärna höra vad ni, våra kunder och besökare, anser är viktigt. Det är trots allt för er som vi utvecklar våra tjänster.

Du kan välja upp till tre alternativ. Saknar du något alternativ? Lämna då gärna en kommentar.

[poll id=”2″]

Var gärna med och påverka vår framtid. Vi kan givetvis inte prioritera hela vår verksamhet enbart utifrån denna undersökning, men vi värderar och lyssnar till era åsikter. Så gör din röst hörd!

You Might Also Like