Från oss alla, till er alla

Ho ho ho, här kommer en julklapp till alla våra snälla kunder!

Om du inte är kund hos oss än så kan du enbart idag beställa ett valfritt webbhotellspaket och få det helt kostnadsfritt i ett år. Vi bjuder på både startavgift och månadskostnaderna. Det finns inget köptvång.

Så ta chansen och testa ett av Sveriges äldsta och mest välrenommerade webbhotell. Vi erbjuder en stabil och säker tjänst, med kraftfulla och riktigt snabba servrar. Beställ ditt webbhotell nu!

Men vi vill inte bara prioritera nya kunder här på FS Data. Därför får alla våra befintliga webbhotellskunder fr om idag ett kostnadsfritt domännamn till sitt webbhotell, så länge de är kunder hos oss.

Vi vill helt enkelt att våra webbhotellskunder ska kunna fokusera på sin hemsida och e-post hos oss.

Det här erbjudandet gäller givetvis domäner som vi ansvarar för, dvs är registrar för. Vi har redan behandlat nästan alla våra kunders domäner för detta ändamål. Om du har frågor om detta, kontakta då gärna vår support.

Sist men inte minst så vill vi även passa på att sänka priset på samtliga domännamn* hos oss. Fr om idag kostar en domän inte mer än 90 kr exkl moms/år. Denna prissänkning gäller samtliga nya och befintliga domäner som registreras och förnyas genom FS Data/Nordreg.

Med detta vill vi önska alla våra kunder och besökare en riktigt god jul!

* Det enda undantaget är .nu domäner. De kostar lika mycket som tidigare. Vi arbetar dock för att få till ett bättre pris även på dessa domännamn.

You Might Also Like
6 Comments
 • Lars :)
  says:

  Pinsamt att ni raderar alla riktiga inlägg om hur förbannade folk är på att ni har stängt och behåller era egna inlägg! 🙂

 • Ume
  says:

  Antaligen bara ni själva som skrivit i detta inlägg. Ni har den sämsta servicen och mest ostabila hotell man kan tänka sig. Ni har så mycket negativa kommentarer om er runt på internet. Googla ert företagsnamn så ser ni kring plats 5-6 vad folk tycker om er. För alla som funderar på att välja FS-Data som lyser här med en stor röd varningslampa. Helt inkompetent supportperonal som själva erkänner att dom tycker att deras VD gör fel att resa iväg och strunta i att svara på mail eller samtal. Tyvärr tycker dom själva att deras supporthantering är dålig men kanske i framtiden ska se till att serverkunder kan komma direkt till en tekniker och inte prata med en receptionist som inte kan göra annat än att skapa ett ärende. FS-Data är helt klart omodernt och usel support, samt instabil upptid.

  Kolla gärna deras betyg på rejta eller sök en gång på wn eller googla på ordet FS-Data

 • UmeNytt Nyheter
  says:

  Har haft FS data som leverantör sedan förra årtusendet och vet att företagets kompetens är enastående. Tekiskt kunnande och support går hand i hand. Vill verkligen visa för nya kunder att FS Data absolut värt att satsa på. Trevlig personal och personlig stöttning när du kört fast i vad du arbetar med ger dig så mycket mer än ett webhotell som bara tillåter dig att installera vad du vill utan support. Via FS Data får du också installera vad du vill, får den hjälp du behöver. Varför tveka! GOD JUL /FS DATA är en Familj – din – min – allas/

Lämna ett svar