Från oss alla, till er alla

Ho ho ho, här kommer en julklapp till alla våra snälla kunder!

Om du inte är kund hos oss än så kan du enbart idag beställa ett valfritt webbhotellspaket och få det helt kostnadsfritt i ett år. Vi bjuder på både startavgift och månadskostnaderna. Det finns inget köptvång.

Så ta chansen och testa ett av Sveriges äldsta och mest välrenommerade webbhotell. Vi erbjuder en stabil och säker tjänst, med kraftfulla och riktigt snabba servrar. Beställ ditt webbhotell nu!

Men vi vill inte bara prioritera nya kunder här på FS Data. Därför får alla våra befintliga webbhotellskunder fr om idag ett kostnadsfritt domännamn till sitt webbhotell, så länge de är kunder hos oss.

Vi vill helt enkelt att våra webbhotellskunder ska kunna fokusera på sin hemsida och e-post hos oss.

Det här erbjudandet gäller givetvis domäner som vi ansvarar för, dvs är registrar för. Vi har redan behandlat nästan alla våra kunders domäner för detta ändamål. Om du har frågor om detta, kontakta då gärna vår support.

Sist men inte minst så vill vi även passa på att sänka priset på samtliga domännamn* hos oss. Fr om idag kostar en domän inte mer än 90 kr exkl moms/år. Denna prissänkning gäller samtliga nya och befintliga domäner som registreras och förnyas genom FS Data/Nordreg.

Med detta vill vi önska alla våra kunder och besökare en riktigt god jul!

* Det enda undantaget är .nu domäner. De kostar lika mycket som tidigare. Vi arbetar dock för att få till ett bättre pris även på dessa domännamn.

You Might Also Like