Kom och mässa med oss i Göteborg

Nästa vecka, den 26-27 januari, går en av årets stora IT-händelser av stapeln i Göteborg. Då kommer easyFairs IT-mässor till stan, med inte mindre än fem parallella mässor och en hel uppsjö med intressanta seminarier.

Det bjuds på mässor om Business IT, Telecom & Mobility, IT Infrastructure, IT-Security samt Internet Expo & Digital Marketing.

Vi på FS Data kommer givetvis att vara med på easyFairs IT-mässor nästa vecka. Vår monter är H03:01, vid Business IT, och du är varmt välkommen att komma förbi och prata webbhotell, domännamn, VPS:er, servrar eller sköldpaddor med oss.

Vill du förresten ha en fribiljett till easyFairs IT-mässor? Lämna en kommentar till det här inlägget, med giltig e-postadress, så skickar vi dig en fribiljett via e-post. Sen finns det även en chans att du kan få med dig något annat trevligt om du besöker oss på easyFairs IT-mässor. Se bara till att vara ute i god tid. 😉

Vi ses i Göteborg nästa vecka!

You Might Also Like