Arbete pågår med PHP 7.2.9

Oficiell logoty för PHP
PHP 7.2.9 innebär utökad säkerhet och funktionalitet för din webbsida.

Det går snabbt framåt i IT-världen och just nu arbetar vi för fullt med att förbereda PHP 7.2.9 för integration med våra servrar.

FS Data har i många år valt att använda en kontrollpanel och ett bakomliggande system som är specialbyggt för våra behov. Detta ger ökad säkerhet för dig som kund hos oss och gör att vi alltid kan erbjuda dig bästa möjliga service.

Att introducera versionsuppdateringar som detta är ett stort arbete och något som är viktigt att få rätt. Då vi nu är på god väg så tar vi tillfället i akt att ge lite utökad information om våra planer.

Vårt preliminära implementeringsschema ser ut såhär:
September månad: Fortsatta förarbeten där vi förbereder koden till att fungera med våra system
Oktober månad: Interna tester av PHP 7.2.9 i vår miljö. (Ev. med en begränsad mängd betatestare.)
November månad: Planerad lansering på samtliga servrar i webbhotellet.

Nyttan för dig:

PHP 7.2.9 innebär en prestandaökning på runt 25% jämfört med PHP 7.0.6 som är den högsta versionen som vi erbjuder idag. Om du fortfarande använder dig av PHP 5.6, vilket en stor mängd av våra kunder gör idag, så borde du definitivt titta på en uppdatering. Denna versionen är nämligen runt 250% snabbare i svarstider. Du kan alltså förvänta dig en fin hastighetsökning när allt är sagt och gjort.

Denna nya versionen ger introducerar även en hel svit av nya säkerhetsåtgärder. Dessa säkerhetsåtgärderna gör webbsidor som använder den nya versionen mindre sårbara för attacker och intrångsförsök.

 

Hoppas du uppskattat denna lilla inblick i vad som är på gång. Har ni några förbättringsförslag eller andra önskemål gällande våra tjänster så svara gärna med en kommentar.

 

PHP-logo används enligt Creative Commons licensen.
You Might Also Like