Hur blir jag Återförsäljare hos FS Data

Några enkla ord och tips för er som funderar på att bli återförsäljare till FS Data

Christer Johansson, Partneransvarig Stockholm och Michael Andersson, Partneransvarig Sydsverige guidar dig och svarar på dom vanligaste frågorna.

Hur kan jag bli registrerad som återförsäljare eller partner?

Christer meddelar att det enklaste sättet är att maila eller ringa oss för ett möte där ni berättar om era behov och förväntningar som ni vill att en partner skall leverera. Michael lägger till att det även går att ta kontakt med oss genom hemsidan https://fsdata.se/omoss/aterforsaljare/

Vilka krav finns det för att få bli återförsäljare?

Enligt Michael är detta en bra och vanlig fråga. Han meddelar att det faktiskt inte finns några krav på dig som återförsäljare men självklart ser vi gärna att både era befintliga och kommande kunder börjar använda våra tjänster. Christer fyller i och menar på att FS Data jobbar mot långvariga och nära relationer med dig som återförsäljare vilket leder till ett personligt och värdefullt samarbete. Vi vill vara en partner som bidrar till att att ni kan växa och vi hoppas ni känner likadant.

Vilka fördelar finns det med att vara återförsäljare?

Både Michael och Christer menar på att det finns en rad fördelar men bland annat att vi erbjuder 20 procent löpande provision på alla webbhotellskonton. Ni får en ÅF panel där ni har en smidig överblick på kunderna ni har hos oss, får senaste nytt såsom kampanjer och vad som händer hos oss samt direktaccess till era kunders kontrollpaneler. Vi kan garantera att era kunders hemsidor vilar på svenska servrar i Helsingborg. Men viktigast av allt som både Christer och Michael är överens om är ändå att ni har en direktkontakt hos oss, vilket är en stor trygghet.

Michael fortsätter och menar att en annan fråga han får från potentiella Återförsäljare är hur de motiverar sina kunder till att välja FS Data och svaret är mycket enkelt – Våra servrar står i våra serverhallar i Helsingborg så kundens data ligger helt i Sverige. Vår support har väldigt bra öppettider och hög servicenivå. Vi satsar enbart på miljövänlig teknik. Vi har mycket erfarenhet och kunnande då vi funnits sedan 1997.

Vad mer kan vara bra att veta?

När du valt att bli återförsäljare, kan de vanligaste frågeställningarna vara allt från mindre frågor som ”jag glömde mitt Återförsäljar ID vid beställning av en tjänst” men inga problem, kontakta bara din partneransvarige så löser vi det menar Michael. En annan fråga som ofta dyker upp är hur du som återförsäljare begär ut din provision och det är också enkelt löst. Du kontaktar din partneransvarige som ordnar ett underlag som du får ut och sen fakturerar du oss. Detta gör du minst en gång per år menar Christer.

Michael lägger till att en större och viktig fråga som en Återförsäljare brukar ha är vilket webbhotellskonto de ska välja för sin kund. Här menar Michael på att i de flesta fall är det FS Premium som gäller men om din kund har en eller flera hemsidor med mycket trafik och/eller är en e-handelssida då kanske FS Platinum är ett bättre alternativ. Det webbhotellskontot har många fördelar så som hälsorapport månadsvis, gå-före-i-kön support och kraftfullare server i botten.

Hur kommer jag i kontakt med er?

Det går bra att ringa eller maila våra partneransvariga.

Du kan nå Christer på:
E-post: christer.johansson@fsdata.se
Telefon: 08-520 017 12

Du kan nå Michael på:
E-post: michael.andersson@fsdata.se
Telefon: 042-19 70 34

Du kan även gå in på: https://fsdata.se/omoss/aterforsaljare/

 

 

You Might Also Like