Alutrade – En kund som endast nöjer sig med det bästa

Så här i slutet av februari när en isande kyla drar in, är det väldigt värmande att få prata med en av våra nöjda kunder. Det är Åsa Brittsten Hjelm som är ansvarig för marknadskommunikation på Alutrade i Växjö som vi haft ett trevligt samtal med.

– Hej Åsa, kan du berätta lite om Alutrade och vad ni gör?
Alutrade är ett specialistföretag som levererar aluminiumprofiler till en mängd olika branscher. Våra profiler finns i ett flertal olika konstruktioner, allt från fordons- till inredningsbranschen och vi har tillsammans i företaget en lång och gedigen kunskap. Vi är med hela vägen – från idé till en färdig produkt! Vi är ett glatt gäng med stort kundfokus som håller till i Växjö och till oss är man alltid välkommen in för att prata aluminium!

Åsa Brittsten Hjelm, Alutrade

– Vad var det som gjorde att Alutrade valde FS Datas tjänster?
Vi har haft vårt webhotell hos FS Data under ett antal år nu och det var tips och rekommendationer om deras tjänster som gjorde att valet hamnade hos FS Data.

Där har vi support 24/7 om det skulle behövas och fördelen att inte behöva sitta i kö om något skulle vara brådskande

– Till en början valde ni ett standard webbhotell hos oss, men efter ett tag uppgraderade ni till FS Platinum. Vad var det som gjorde att ni valde att uppgradera ert konto?
Från början hade vi ett FS Premium men eftersom vi upplevde att vi behövde mer utrymme i takt med att vår hemsida utvecklades, så gick vi över till ett FS Platinum istället. Där har vi support 24/7 om det skulle behövas och fördelen att inte behöva sitta i kö om något skulle vara brådskande. Dessutom får vi extra kontroll i och med hälsochecken som görs regelbundet.

Allt fungerar bra och den allra största fördelen är känslan av att driften av webben är i säkra händer

– Hur upplever ni att våra tjänster fungerar och vad är det ni värdesätter mest?
Allt fungerar bra och den allra största fördelen är känslan av att driften av webben är i säkra händer. I en verksamhet vill man såklart inte riskera att ens hemsida ligger nere, om ens bara för en timma. Att dessutom veta att det alltid finns säkra back-uper och support dygnet runt bidrar extra till säkerheten.

– Är det något hos oss som ni saknar eller tycker att vi borde utveckla i våra tjänster?
Nej, inte vad jag kan komma på i dagsläget.

Vi på FS Data tackar Åsa Brittsten Hjelm och Alutrade för pratstunden och hoppas på fortsatt feedback och dialog.

 

You Might Also Like