Prata WordPress med oss på Internetdagarna!

FS Data är ett WordPress-vänligt webbhotell. WordPress fungerar snabbare, bättre och säkrare hos oss. Att komma igång med WordPress hos oss är enkelt, tack vare vår unika installerare (som även uppdaterar WordPress automatiskt).

Nu är det snart dags för årets stora WordPress-träff i Sverige: WordCamp!

WordCamp Stockholm 2016WordCamp Stockholm 2016 arrangeras 22-23 november på Stockholm Waterfront, i samband med Internetdagarna. FS Data sponsrade WordCamp förra året och är givetvis även med som sponsor i år likaså.

Vi kommer ha flera medarbetare på plats som gärna pratar WordPress med er. Förutom traditionella WordPress-webbplatser och e-handelssidor med WooCommerce så har vi kunskap och erfarenhet av större och mer avancerade nätverkslösningar och servertjänster.

WordCamp är två dagar fulla med intressanta föreläsningar och diskussioner om WordPress. Programmet täcker allt från hur man automatiserar sina WordPress-projekt och utvecklar/testar tillägg till innehållsmarknadsföring och praktiska exempel på WordPress-lösningar. Här finns något för alla som gillar WordPress!

Om du inte har plats på WordCamp Stockholm 2016 än, se då till att boka biljett direkt. Antalet platser är begränsade, ett fåtal finns ännu kvar, så passa på. Och säg gärna hej till oss på WordCamp!

You Might Also Like