Tre icke-tekniska WordPress-tips

Vi har tidigare tipsat om många olika tekniska funktioner för WordPress i vår blogg. Det har varit allt från versionshantering, CDN-användning och SSL-säkerställning av WordPress till hur man får en snabbare WordPress-sida, hur man felsöker tillägg och säljer mer med A/B-tester.

Idag bjuder vi på några tips av en helt annan karaktär. Här är tre icke-tekniska tips för WordPress.

1. Kom igång med WordPress

fsdata_wordpress_kom_igangKom igång med WordPress, från IIS, är en av de äldsta och bästa svenska nybörjarguiderna för WordPress. Guiden förklarar vad WordPress är och visar på ett enkelt sett hur grundläggande funktioner hanteras.

Denna guide har nyligen uppdaterats för den senaste versionen av WordPress. Om du vill komma igång med WordPress så är detta rätt guide för dig.

När du sedan vill komma igång med e-handel i WordPress så kan vi rekommendera våra utmärkta guider för WooCommerce!

2. WordPress-podden

Att hålla sig uppdaterad om de senaste nyheterna inom WordPress-världen är inte alltid enkelt. Två personer med bra koll, det är Stanislav Khromov och Erik Bernskiöld. De har nyligen lanserat den första svenska podcasten om WordPress – WordPress-podden.

De har hittills publicerat två (riktigt bra) avsnitt. Så lyssna in er på WordPress-podden!

3. WordCamp Stockholm 2016

fsdata_wordcamp_stockholm_201622-23 november arrangeras WordCamp Stockholm 2016 på Stockholm Waterfront. Det är årets största WordPress-träff i Sverige, med en massa intressanta föreläsare, besökare och projekt. Den första dagen har två spår med föreläsningar medan den andra dagen är en sk. contributor day, där man själv bidrar praktiskt till WordPress.

FS Data var med på föregående WordCamp i Sverige, i Norrköping 2015. Vi är givetvis även med på WordCamp Stockholm 2016. Så passa gärna på att prata WordPress med oss där!

You Might Also Like