Shoppa en .shop domän idag!

De senaste åren har det lanserats en massa nya toppdomäner, som .club, .beer och .xyz. FS Data är en av Sveriges äldsta och främsta leverantörer av domännamn och vi har successivt introducerat dessa nya toppdomäner för våra kunder.

Alla nya toppdomäner är dock inte tillgängliga eller relevanta för svenska företag och privatpersoner. Men emellanåt dyker det upp riktigt intressanta nya toppdomäner, guldkorn som vi gärna lyfter fram lite extra.

fsdata_shop_katt.shop är en sådan ny toppdomän. Den lanserades igår och har redan nästan 50 000 registrerade domäner. Därför introducerar vi nu .shop för endast 245 kr + moms/år.

Vad ska man ha en .shop domän till?

En webbshop, en e-handel såklart! Den är kort och enkel att skriva. Syftet med .shop är självklart – det finns nog ingen mer naturlig toppdomän för en e-handelssida.

Bäst av allt, det finns en massa bra tillgängliga domännamn under .shop!

Närmare 50 000 .shop domäner är som sagt upptagna (till skillnad från t ex 1,4 miljoner upptagna .se domäner) och några namn är reserverade (1,1 MB PDF), men i övrigt så är det fritt fram. Nu, om någonsin, är det hög tid att shoppa en .shop domän!

Sök och beställ din .shop domän här: Domännamn hos FS Data

Tekniskt sett fungerar en .shop domän precis lika bra som övriga toppdomäner. Det är enkelt att installera en e-handelssida med några klick i vår kontrollpanel. E-post fungerar perfekt med .shop och sökmotorer behandlar .shop precis som alla andra toppdomäner.

Om du har några frågor kring .shop eller andra nya toppdomäner, lämna gärna en kommentar här nedan eller kontakta vår kundtjänst.

You Might Also Like