Sveriges bästa webbhotellspaket

På FS Data har vi alltid strävat efter att erbjuda så bra tjänster och service som möjligt. Vi sätter kvalitet före kvantitet, då vi vet hur viktigt det är med en så snabb, säker och stabil hemsida som möjligt. Detta har belönats med utmärkelser som ”Sveriges bästa webbhotell” och höga betyg från våra kunder hos t ex Reco.se.

Nu vill vi ta detta ett steg längre. Därför lanserar vi Sveriges bästa webbhotellspaket* – FS Platinum XL!

Sveriges bästa webbhotellspaket hos FS DataFS Platinum XL inkluderar allt det som ingår i våra vanliga webbhotellspaket. Sedan har vi utökat utrymmet för hemsida till 200 GB, utrymmet för e-post till 500 GB samt trafik/månad till 3 000 GB. Men det är bara början.

– Snabbare servrar

Våra vanliga webbhotellsservrar är redan snabba, men servrarna för FS Platinum XL är extremt snabba. Dessa servrar har ännu mer processorkraft och minne samt använder uteslutande SSD-diskar för lagring av data.

– Support dygnet runt

Utöver vår ordinarie support, vardagar kl. 8-22 och helger kl. 10-15, får man med FS Platinum XL även tillgång till jourhavande tekniker dygnet runt. Oavsett tidpunkt på dygnet får man alltid ett snabbt svar.

– SSL-certifikat & FS Datas flytthjälp

Vi bjuder på installationsavgiften (995 kr) och ger 20 % rabatt på valfritt SSL-certifikat. Vår prisade flytthjälp – där vi flyttar hemsida och e-post från tidigare webbhotell – ingår även helt utan extra kostnad med FS Platinum XL.

– Anpassade månadsrapporter

Varje månad skickar vi ut en personligt anpassad rapport över bl a tillgänglighet, svarstider och eventuella supportärenden. Vi tar även fram förslag på potentiella förbättringar som kan utföras med er hemsida.

– Säkerhetscenter

Utöver våra brandväggar och vanliga viruskontroll ingår ett extra säkerhetsskydd där vi bl a kan meddela om det finns uppdateringar till mjukvaror som används, autoförnyar domännamn och mycket mer.

FS Platinum XL är en helhetslösning där vi har tagit in de bästa tekniska lösningarna som existerar och kombinerar det med en ännu mer omfattande personlig kontakt och service. Det är webbhotellspaketet som gäller när millisekunderna räknas, för de med kritiska webblösningar och e-handelssystem. Det är webbhotellspaketet med extra allt.

* Epitetet ”Sveriges bästa webbhotellspaket” är givetvis subjektivt. Men FS Platinum XL är utvecklat i nära samarbete med våra mest krävande kunder och återförsäljare samt med vår egen erfarenhet, efter mer än 18 år i webbhotellsbranschen.

Om du har några frågor kring denna tjänst, lämna då gärna en kommentar här nedan eller kontakta vår kundtjänst.

You Might Also Like