.SE heter nu IIS, igen

IISDå många av våra kunder har kontakt med Stiftelsen för Internetinfrastruktur, som hanterar den svenska toppdomänen .se, så vill vi informera er om att de idag har bytt namn från .SE till IIS.

IIS står för Internetstiftelsen i Sverige. Faktum är att .SE hette IIS innan de bytte namn till .SE (och dessförinnan hette de NIC-SE). Men som sagt, nu heter de IIS igen. Orsaken till namnbytet uppges vara det faktum att IIS numera även hanterar toppdomänen .nu.

Läs gärna mer om detta namnbyte hos IIS: Nu byter vi namn till IIS

Ps, om du vill flytta dina .se domäner från IIS till ett företag som fortfarande heter FS Data om 15 år (och spara en bra slant på det varje år), så kan vi varmt rekommendera följande guide: Flytta domän från .SE Direkt till FS Data.

You Might Also Like