Nyföretagare i Helsingborg? Mässa med oss!

Efter att ha varit på mässor i Göteborg och Stockholm så är det nu (äntligen) dags för oss att mässa i vår kära hemstad, Helsingborg. Torsdag den 23:e april arrangeras Nyföretagarmässan i Jacob Hansens Hus på Hästmöllegränd 5. Mellan kl. 12 och 16:30 är vi där för att träffa nya och gamla kunder och återförsäljare.

Det är fri entré till mässan, som är avsedd för människor som nyligen har startat företag (eller planerar att starta företag). På plats kommer det finnas andra nystartare, rutinerade företagare, banker, IT-experter, reklamfolk osv. Det är ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter, göra affärer och ställa frågor till experter.

FS Data kommer ha flera skickliga tekniker och säljare på plats. De kommer kunna besvara alla frågor om hur man kommer igång med sin hemsida på nätet, hur man får bättre placeringar i Google, hur man startar en e-handel osv. Så kom gärna förbi oss och säg hej!

Förutom mässan och dess utställare så kommer ett antal miniseminarium även att hållas. Dessa täcker försäljning, marknadsföring och innovation. Det kostar inget att vara med på dessa seminarium, men antalet platser är begränsade. Anmäl dig därför i förväg.

– Framgångsrik e-handel, kl. 12:30 – Anmäl dig här!

– Nya medier och digitala kanaler, kl. 13:45 – Anmäl dig här!

– Innovation och uppfinning, kl. 15:00 – Anmäl dig här!

Nyföretagarmässan arrangeras av NyföretagarCentrum Skåne Nordväst, Företagarna och HD-Sydsvenskan. Det är ett årligt evenemang, som nu arrangeras för 8:e året i rad. Tidigare år har varit väldigt uppskattade, så missa för all del inte detta.

Hoppas vi ses i Helsingborg den 23:e april!

You Might Also Like