Dedikerade servrar uppgraderade

Uppgraderade dedikerade servrarI takt med den tekniska utvecklingen uppgraderar och förbättrar vi fortlöpande våra tjänster. På samma sätt som vi lanserar snabbare, starkare och mer energieffektiva servrar för våra webbhotell och VPS-tjänster så gör vi det även för våra dedikerade servrar.

FS Data är en av Sveriges största serverleverantörer. Våra serverhallar, som är placerade i centrala Helsingborg, är ordentligt säkerställda med redundant strömförsörjning (miljövänlig diesel och UPS), ett redundant och säkert nätverk samt enbart Bra Miljöval-märkt el.

Det är inte utan orsak som 100-tals svenska företag har valt FS Data som sin serverleverantör.

Våra serverpaket Dedikerad Premium och Dedikerad Pro har nu uppgraderats till följande specifikation:

  Dedikerad PremiumDedikerad Pro
Processor/CPU Xeon E3-1230 v3 (3,3 Ghz)Xeon E5-2609 v3 (1,9 Ghz)
Kärnor 4 st6 st
CPU-cache 8 MB16 GB
Minne/RAM 8 GB16 GB

CPU-versionerna har uppgraderats från Sandy Bridge till Haswell (senaste från Intel, 10-20 % snabbare/mer effektivt) och mängden CPU-cache och minne/RAM har dubblerats. Uppgraderingen har skett utan höjda priser.

De nya paketen kan beställas omgående via vår hemsida (eller via en av våra tekniska säljare). Som tidigare har dessa servrar cold swap, med redundant hårdvara ”på hyllan” för omedelbar ersättning vid behov.

De uppgraderade servertjänsterna har även fått helt nya tilläggspaket, för de som behöver extra resurser.

  Dedikerad PremiumDedikerad Pro
Processor/CPU  2 x Xeon E5-2609 v3 (1.9GHZ)
Kärnor  2 x 6 st
Minne/RAM 32 GB64 GB
Hårddisk/HDD 2 x 300 GB SAS (15K RPM)2 x 200 GB (Intel SSD 3700)

Månadsavgiften för tilläggspaketen är endast 495 kr (24 mån avtal) eller 695 kr (12 mån avtal) för Premium och 795 kr (24 mån avtal) eller 1 195 kr (12 mån avtal) för Pro. Samtliga priser är angivna exkl. moms.

Serverpaketen kan givetvis anpassas helt efter era önskemål och behov. Våra tekniska säljare har stor erfarenhet och kunskap om vad som krävs för att skapa optimala webb, databas, e-post, streaming och cache-servrar.

Behöver ni en snabbare e-handelssida inför julruschen? Vill ny få ytterligare fart på en webbtjänst? Vi fixar det, utan problem. Läs gärna mer om dessa serverpaket på vår hemsida eller kontakta en av våra tekniska säljare.

You Might Also Like