FS Data etablerar i Stockholm

FS Data är som bekant hemmahörande, med huvudkontor och serverhallar, i sköna Helsingborg sedan 1997. Egentligen spelar vår fysiska placering mindre roll, då vi levererar blixtsnabba webbtjänster över hela Sverige. Men i vissa fall är en lokal närvaro ändå rätt bra.

Därför har vi nu även etablerat oss i vår vackra huvudstad, Stockholm.

I sann start up-anda så sitter vi tre personer på kontorshotellet Business Center Bilpalatset, S:t Eriksgatan 117. Det är ett kontor, vi har inga servrar här, men vi kan både ta emot besökare och själva åka ut på besök i Stockholm.

Fredrik Fagerlund, FS DataI Helsingborg, samt Göteborg och Malmö, har vi det senaste halvåret markant ökat vår kontakt och samarbete med våra återförsäljare. Det har varit till stor nytta både för oss och för de företag som förmedlar våra tjänster.

Vi lär oss mer om er och era behov, medan ni lär er mer om oss och våra tjänster. Nu vill vi göra detsamma även i Stockholm.

Vår tidigare supportchef, Fredrik Fagerlund, har flyttat upp från Helsingborg och är nu ansvarig för våra återförsäljare i Stockholm. Fredrik har stenkoll på våra tjänster och hjälper gladeligen er – och era kunder – att dra nytta av våra tjänster på bästa möjliga sätt.

Om ni har ett företag i Stockholm som arbetar med hemsidor, servrar, e-post eller liknande och behöver en trygg leverantör som fokuserar på kvalitet med så snabba, säkra och stabila tjänster som möjligt så ska ni prata med Fredrik.

Hör av er till Fredrik på 08–520 017 17 eller fredrik.fagerlund@fsdata.se så får han visa er hur riktigt bra webbtjänster ska levereras (från Skåne)! 😉

You Might Also Like