Webbhotell & .se domän 1 år för 17 kr!

Idag – fredag 14/3 2014 – är det exakt 17 år sedan fsdata.se registrerades. Det var början för ett av Sveriges första riktiga webbhotell och ett av Sveriges första ombud för .se domäner. Det vill vi fira med ett oslagbart erbjudande!

FS Data 17 år - webbhotell och .se domän för 17 kr

Idag erbjuder vi 1 års valfritt webbhotellspaket med 1 års registrering av valfri (ledig) .se domän för endast 17 kr + moms (21,50 kr inkl. moms). Erbjudandet gäller enbart idag, så passa på och beställ nu!

Om man vill fortsätta med sitt webbhotell och domän nästa år är det ordinarie pris som gäller. Det är givetvis inga problem att enbart testa oss ett år om man så önskar. De flesta som testar oss brukar dock stanna kvar. 😉

– Har du redan ett domännamn, som du vill använda med webbhotell hos oss? Inga problem, du kan flytta över din domän till oss. Du betalar ändå bara 17 kr för 1 års webbhotell.

– Har du redan domän och webbhotell och vill flytta till oss, men vet inte hur man gör? Beställ webbhotell för 17 kr med vår smidiga flytthjälp så flyttar vi din hemsida och e-post åt dig!

FS Datas webbhotellspaket FS Premium XL och FS Pro XL hör till marknadens bästa webbhotellspaket. Vi satsar på kvalitet före kvantitet. Våra tjänster är därför snabbare, säkrare och mer stabila än många andra. Läs gärna mer om fördelarna med oss: Varför välja FS Data? Eller läs vad våra kunder tycker om oss: FS Data hos Reco.se.

Varmt välkommen till oss på FS Data!

You Might Also Like