WPKafé, dags för nästa säsong

WP-KaféI våras var vi på FS Data med och arrangerade en serie med gratis WordPress-träffar i Stockholm under namnet WPKafé. Det var WordPress-fokuserade träffar med olika teman, såsom design/CSS, SEO, innehåll, säkerhet osv, presenterade av riktiga proffs inom varje ämne.

Allt riktat till nybörjare. Allt helt gratis.

WPKafé blev en riktig succé, med glada tillrop och fullbokade träffar. Det var många som ville ha en fortsättning och det kändes självklart för oss att köra vidare med WPKafé även här i höst. Så nu är det dags för nästa säsong!

Fullsatt på WPKafé

Måndag den 9/9 kl. 18 träffas vi på Folkuniversitetet, på Kungstensgatan, Stockholm. Kvällens tema är ”WordPress 2.0 – när man har lanserat sin WordPress-hemsida”. Som tidigare så riktar vi oss främst mot WordPress-nybörjare.

Maria Zerihoun har 10 tips för hur man marknadsför och får ut sin hemsida ordentligt, Ola Hedin bjuder på tips om bra tillägg och Jonathan Sulo visar hur man enkelt får en riktigt snabb WordPress-hemsida.

Det kommer att finnas gott kaffe och riktigt skicklig teknisk support för WordPress på plats. WPKafé är kostnadsfritt – med antalet platser är begränsade (och de brukar ta slut). Boka därför din plats snarast möjligt!

Följ denna länk för att boka en plats: WPKafé september, WordPress 2.0

Hoppas vi ses på måndag!

You Might Also Like