Ny kontrollpanel för återförsäljare

Här kommer en glad nyhet för alla återförsäljare till FS Data. Under början av 2013 kontaktade vi nästan alla våra återförsäljare, för att se vad de önskade allra mest från oss. Svaret var entydigt – en riktigt bra kontrollpanel.

Detta är exakt vad har lanserat för våra återförsäljare nu.

– Enhetlig inloggning

Inloggningen till vår kontrollpanel för återförsäljare sker på samma sätt som inloggningen till vår vanliga kontrollpanel, via https://fsdata.se/support/kontrollpanel-waff/. Kontrollpanelen är även länkad direkt från förstasidan på fsdata.se.

– Central administration

FS Data återförsäljare överblick

Inloggad i den nya kontrollpanelen så har man omedelbar och enkel överblick av alla sina kunder. Här kan man välja och administrera varje kund. Med ett klick kommer man direkt in i deras kontrollpanel och kan hantera deras tjänster.

FS Data återförsäljare hantera kund

– Lägg upp nya kunder

FS Data återförsäljare beställ

Det är enkelt att skapa konton för nya kunder via den nya kontrollpanelen. Klicka bara på den stora gröna knappen ”Skapa konto” för att komma in direkt i ett orderformulär. Konton som skapas här aktiveras och kan användas direkt.

– Hantera befintliga kunder

Befintliga kunder har kopplats till respektive återförsäljarkonto och kan hanteras, precis som nya kunder, direkt genom den nya kontrollpanelen. Om ni är en återförsäljare och saknar någon kund i kontrollpanelen, kontakta oss då på sales@fsdata.se om detta.

– Framtida utveckling och önskemål

Om ni har åsikter eller kommentarer om den nya kontrollpanelen för våra återförsäljare så tar vi tacksamt emot dessa. Önskemål om framtida funktioner och förbättringar lyssnar vi gärna till likaså. Det är för er, våra kära återförsäljare, som vi gör detta.

Vill ni ha en seriös och stabil leverantör av era kunders hemsidor och e-post? Läs mer här: Återförsäljare

You Might Also Like