WordPress hanterar 1/5 av alla hemsidor

WordPress hanterar nu 20 % av alla hemsidor på Internet, enligt färsk statistik från W3Techs. Detta öppna, enkla och flexibla system har länge varit världens mest populära CMS (Content Management System). Att WordPress, som lanserades för strax över 10 år sedan, nu hanterar var femte hemsida är en rejäl milstolpe.

WordPress statistik 2013-09-24

Även om vi på FS Data hanterar och uppskattar många olika hemsidelösningar så är WordPress vårt förstaval, både för vår egen hemsida och med rekommendationer för våra kunder. Våra webbhotellspaket är optimerade för WordPress-hemsidor och vi stödjer ett stort antal WordPress-relaterade aktiviteter.

Den officiella svenska WordPress-portalen, WordPress Sverige, använder våra tjänster likaså.

Om du ännu inte har börjat använda WordPress, om du vill komma igång eller lära dig mer om WordPress så kan vi varmt rekommendera en nedladdning av den kostnadsfria e-boken Webbpublicering med WordPress.

You Might Also Like