FlyttREA – vi bjuder på 1 års webbhotell!

Vi vet hur svårt det är att byta webbhotell. Att flytta sin hemsida och e-post är inget man gör i en handvändning. Det gör att många väljer att stanna kvar hos webbhotell med störningar och problem, trots att de är missnöjda.

Av denna anledning lanserade vi för 2 år sedan en flytthjälp för våra webbhotellskunder. När vi sedan tog bort startavgiften på våra webbhotellspaket så gjorde vi om flytthjälpen till en extratjänst. Denna tjänst har alltjämt varit väldigt populär och uppskattad hos våra kunder.

Milstolpe: Nu har vi hjälpt 200 kunder att flytta sina hemsidor och e-post till oss. Det är värt att fira!

Flyttrea hos FS Data

Fr om idag och 2 veckor framåt (18-30/6 2013) bjuder vi på den första årsavgiften på ett valfritt webbhotellspaket, om man väljer vår flytthjälp! Det enda man betalar är avgiften för vår flytthjälp (495 kr exkl. moms). Om domännamn behöver förnyas i samband med flytten så kan en mindre avgift tillkomma (våra domänpriser är riktigt låga).

Med vår flytthjälp får man tillgång till en dedikerad tekniker hos oss som hanterar flytten av hemsida och e-post. Våra tekniker har stor erfarenhet av att flytta olika hemside- och e-postlösningar. Allt testas givetvis ordentligt i förväg och fokus ligger på en så snabb och smidig flytt som möjligt.

Om ni har tröttnat på ert webbhotell, om ni vill ha ett webbhotell som fokuserar på kvalitet istället för kvantitet eller om ni vill ha ett WordPress-vänligt webbhotell så är det dags att välja FS Data!

Läs gärna mer om (och beställ) våra webbhotellspaket här: Webbhotell hos FS Data
Läs gärna mer om vår flytthjälp här: Flytthjälp hos FS Data

PS: Man får givetvis flytta sin hemsida och e-post själv om man vill det, även om man beställer vår flytthjälp. Ni väljer själva om/när flytthjälpen ska starta. Vi har dessutom 30 dagars öppet köp, så ni kan testa oss helt riskfritt.

You Might Also Like