Hej då startavgift, hej där flytthjälp

Manuellt arbete med startavgiftEn gång i tiden, för en 15 år sedan, så var det en rätt krävande och omständig uppgift att skapa konfigurationer för hemsida och e-post kopplade till webbhotell. Det var en manuell process som tog tid och kostade pengar.

Av denna anledning så införde många webbhotell, däribland FS Data, en startavgift för nya kunder. Det var en engångsavgift, avsedd att täcka en del av den initiala kostnaden för webbhotellet.

Nu fungerar, lyckligtvis, inte konfigurationen av nya webbhotellskunder på samma sätt längre. Hos oss skapas allt helt automatiskt via vår egenutvecklade kontrollpanel. På detta sätt får kunder som beställer webbhotell hos oss sina användaruppgifter utskickade via e-post bara några minuter efter sin beställning.

Vi har trots detta haft kvar vår startavgift för webbhotell. Det har till stor del berott på att vi har erbjudit en kostnadsfri flytthjälp till våra nya webbhotellskunder. Vår startavgift har täckt de kostnader som uppstått för att flytta nya kunders hemsidor och e-post från en annan leverantör till oss.

Nu har vi dock tänkt om med vår startavgift. Alla nya webbhotellskunder utnyttjar inte vår flytthjälp och det känns inte längre motiverat med en startavgift.

Därför tar vi idag bort startavgiften på våra webbhotellspaket.

Vår flytthjälp kvarstår och kommer att fortsätta att utvecklas här framöver. Vi införde ”officiellt” vår flytthjälp för snart 2 år sedan och vi har sedan dess hjälpt 100-tals nya webbhotellskunder att flytta sina hemsidor och e-post till oss.

Nu är flytthjälpen en extratjänst till våra webbhotellspaket.

Denna tjänst erbjuds nya webbhotellskunder hos oss, till en engångskostnad om 495 kr + moms. Välj bara ”Flytthjälp” vid beställning av webbhotell hos oss för att ta del av denna tjänst.

Med vår flytthjälp så får man hjälp av våra skickliga tekniker att flytta sin hemsida och e-post från en annan leverantör till oss. Man får en personlig kontaktperson hos oss, som man kan ställa frågor till direkt. Denna person håller även kunden uppdaterad om flytten.

Själva flytten utförs av tekniker som är specialiserade inom olika områden/plattformar, såsom WordPress, Windows, e-post osv. Våra kunder har givetvis möjlighet att t ex kontrollera sin hemsida hos oss innan flytten sker.

Med vår flytthjälp kan alla, oavsett kunskapsnivå, enkelt byta till ett bättre webbhotell.

Läs gärna mer om vår flytthjälp här: FS Data, Vi hjälper er att flytta

Vi erbjuder givetvis fortfarande 30 dagars öppet köp på våra webbhotellspaket. Det innebär att du kan beställa webbhotell med vår flytthjälp, få hjälp med att flytta hemsida och e-post samt betala för ditt paket när du är nöjd med allt. Om du köper ett webbhotellspaket utan flytthjälp så sparar du nu 495 kr + moms, då vår startavgift är borta.

Om du har några frågor eller funderingar kring detta, lämna då gärna en kommentar här nedan.

You Might Also Like