Välkommen till #wpbar i Helsingborg!

Som ni kanske vet så gick Sveriges största WordPress-konferens, WordCamp Stockholm 2012, av stapeln för några veckor sedan. FS Data var givetvis med där, både som sponsor och deltagare (och undertecknad höll en session).

Att träffas och prata WordPress med en massa trevliga människor var något som vi uppskattade väldigt mycket.

Den enda egentliga nackdelen med WordCamp, det var att det bara pågick under en dag. Så när arrangören av konferensen, Thord Daniel Hedengren, berättade att det skulle bli en mindre uppföljningsträff i Stockholm, en sk. #wpbar, då ville vi hänga på det också.

Men FS Data är inget Stockholmsföretag. Vi är baserade i Helsingborg (och stolta över det), så vi bestämde oss för att arrangera en egen #wpbar.

Den 22:a november kl. 17-22 kör vi #wpbar i Helsingborg!

På #wpbar i Helsingborg bjuder vi på mingel, dricka och tilltugg. Allt i vårt häftiga kontor, på Sundstorget 2 (det gamla elverket). Vi kommer även att köra en live-stream till #wpbar i Stockholm (som pågår samma dag/tid). Det finns mer att läsa om #wpbar här.

Använder du WordPress och vill träffa likasinnade i Helsingborg/Skåne? Eller är du nyfiken på WordPress och vill lära dig mer? Eller vill du bara komma förbi på lite trevligt umgänge hos oss?

Du är varmt välkommen!

Ordet kommer vara fritt på #wpbar i Helsingborg. Om du vill hålla en liten dragning om något WordPress-relaterat, skicka oss då bara några rader om det på marknad@fsdata.se.

Ni får gärna anmäla er till #wpbar i Helsingborg på Facebook, så att vi kan proviantera rätt. Om ni har några frågor, lämna då bara en kommentar här nedan.

You Might Also Like