Välkommen till nya fsdata.se

Vi har knackat och hackat ett bra tag i det tysta och nu är vi äntligen klara, eller åtminstone redo för lansering. Helt klara blir vi nog aldrig – men vår nya hemsida är här och vi vill berätta lite kort om den för er.

Utseendemässigt så är vår nya hemsida rätt så lik vår tidigare hemsida, om än lite luftigare och lättare. Under ytan har dock väldigt mycket hänt.

FS Data är sedan länge ett av Sveriges mest WordPress-vänliga webbhotell. Nu lever vi som vi lär och använder WordPress för vår egen hemsida.

Innehållet på vår hemsida har inte förändrats nämnvärt. Vi har istället försökt att förtydliga våra tjänster, samtidigt som vi har introducerat lite smarta nyheter för våra befintliga kunder.

När man besöker fsdata.se så finns det nu direkt på vår startsida ett antal snabblänkar till sidor som vår kontrollpanel, webbmail, kundtjänst osv. Vi vill utveckla detta ytterligare, så att våra befintliga kunder alltid snabbt och enkelt ska kunna hitta det de söker.

För helt nya kunder så har vi även infört ett nytt orderformulär. Med detta formulär är det enkelt att se exakt vad en tjänst kostar hos oss och att välja till olika funktioner. Det är nu även möjligt välja om man vill se våra priser exkl. eller inkl. moms.

En annan rätt så stor nyhet, det är våra nya manualer. Manualerna är enklare att söka i och vi har förtydligat dess upplägg. Det är även möjligt att betygsätta våra manualer, vilket vi hoppas kan hjälpa oss att förbättra dessa ytterligare. Mer arbete är redan planerat här, men bidra gärna med förslag till nya manualer om ni vill.

Vår driftstatussida är likaså helt ny. Nu är det dessutom möjligt att prenumerera på den via RSS och på så sätt snabbt få information om eventuella avbrott. Med WordPress som plattform kommer det vara desto enklare för oss att snabbt få ut aktuell information på vår driftstatussida.

Om ni upptäcker någonting felaktigt med vår nya hemsida, meddela oss då gärna om det. Kanske är det något ni saknar? Eller något som ni tycker att vi borde lägga till? Lämna bara en kommentar här!

You Might Also Like