En lyckad kväll på #wpbar

Torsdag förra veckan arrangerade vi #wpbar för första gången i Helsingborg. Det skedde samtidigt som #wpbar gick av stapeln i Göteborg och Stockholm, med en live-stream mellan dessa platser.

Vi fick besök av 20-25 glada och trevliga människor som minglade och pratade WordPress. Det bjöds även på smørrebrød och dryck från lokala Helsingborgs Bryggeri (som givetvis är kund till oss). Samtliga gäster fick en husesyn, vilket även inkluderade en rundtur i en av våra serverhallar. De sista gästerna gick inte förrän framåt 23-tiden.

Även om #wpbar främst handlar om att knyta kontakter och träffa andra WordPress-entusiaster så fick vi med en liten presentation också. Det var undertecknad som höll den, med rubriken ”Så blir du ovän med ditt webbhotell: Några (elaka) tips för WordPress-användare”.

För de intresserade är presentationen bifogad här:

Här är en direktlänk: Presentation #wpbar Helsingborg 2012-11-22 (PDF)

Och ja, presentationen är givetvis skämtsamt menad och bör inte efterföljas. Åtminstone inte hos oss. 😉

Det här var första gången som vi arrangerade en #wpbar. Av reaktionerna att döma, på plats och via Twitter och Facebook, så var det en lyckad kväll. Vi funderar därför på att följa upp detta, med ytterligare en #wpbar nästa år.

Om ni besökte oss på #wpbar i torsdags, vad tyckte ni om detta? Var det något ni saknade eller vill se mer av? Om ni inte besökte oss, men ändå är sugna på att besöka oss på en #wpbar i framtiden, vad har ni för önskemål då?

Alla kommentarer mottages tacksamt. Hjälp oss gärna att sätta WordPress på kartan i Helsingborg!

You Might Also Like