Undvik domänskojare – få säkrare och billigare domäner

Det händer emellanåt att vi får rapporter från våra kunder om falska fakturor. Vi har tidigare berättat om bl a falska fakturor avseende sökmotorspositionering. Den senaste tiden har vi sett en ökning av falska domänfakturor, som vi nu vill varna för.

Den senaste vågen av dessa falska fakturor skickas ut via e-post (det händer även att liknande bluffakturor skickas ut via vanlig post). Här är ett exempel på hur de aktuella falska fakturorna ser ut:

Utskicken är rätt skickligt utformade, men om man granskar dem närmare så ser man bl a att de försöker sälja domäner som inte är registrerade, till ett pris som är 5 gånger så högt som våra domänpriser. Det är helt enkelt bluff och båg – så om ni får ett liknande meddelande, radera det bara.

Säkrare och billigare domäner med FS Data

FS Data är en av Sveriges äldsta och mest kompetenta domänleverantörer. Genom vårt domänföretag Nordreg är vi ett ackrediterat ombud till ICANN, .SE, Eurid, Nominet, DK-Hostmaster, Norid mfl. Det innebär att vi kan erbjuda ett brett utbud av domännamn under toppdomäner såsom .se, .com, .net, .org, .eu, .co.uk, .dk, .no osv.

FS Data är även engagerade och representerade i olika arbetsgrupper och har styrelseuppdrag för flera toppdomäner. Vi har inte bara en väldig kunskap om domännamn, vi är även med och arbetar aktivt för en ännu bättre domänbransch. Det kan väldigt få andra – om ens någon – svenska domänleverantörer leva upp till.

Men bäst av allt: vi erbjuder riktigt billiga domännamn. Och det är enkelt att flytta domäner till oss.

På samma sätt som vi erbjuder en kostnadsfri flytthjälp för våra webbhotellskunder så erbjuder vi även hjälp med att överföra (att byta leverantör av) domännamn till oss. Det enda som krävs, det är att man kontaktar vår kundtjänst. Därefter hjälper och guidar vi er genom hela processen.

Om ni är kund hos oss och har domännamn hos andra leverantörer, kontakta då vår kundtjänst för att samla och säkra era domäner. Chansen är stor att ni sparar en slant på det, då vi erbjuder domäner från endast 90 kr + moms.

You Might Also Like