Vinn biljett & boende på SSWC 2012!

Nu är det knappt tre veckor kvar till årets största händelse inom webbsverige: Sweden Social Web Camp, eller SSWC som det även kallas. Under SSWC träffas i princip alla experter och smartskallar inom webb och sociala medier på en liten ö (Tjärö) i Blekinge skärgård, för tre dagar fullpackade av intressanta seminarier och diskussioner.

SSWC är enkelt uttryckt ett sommarkollo, eller en festival, för nätexperter och nördar. Ordet är fritt och alla som vill kan skapa en session om valfritt ämne. Det är en väldig bredd, med diskussioner om allt från toppdomäner och teknik till Facebook-marknadsföring och varumärkeshantering. Öppenhet, avkoppling och inspiration präglar SSWC.

Oavsett om man är en expert eller en nybörjare så får man alltid en massa nya och spännande intryck på SSWC.

I år är det fjärde året som SSWC går av stapeln. Vi på FS Data har varit med som deltagare under samtliga tidigare år och när vi fick möjlighet att vara med och bidra i år, då tackade vi omedelbart ja. FS Data är en glad sponsor till Sweden Social Web Camp 2012.

Vi vill givetvis dela denna glädje med er, våra kära kunder och bloggläsare. Så det är dags för en liten tävling!

Vad kan man vinna? En biljett till SSWC 2012, med bekvämt boende i stuga (vinnaren kan givetvis få tälta, om denna vill det). Eventuell vinstskatt och resa till/från SSWC tillkommer.

Hur tävlar man? Berätta lite kort vad SSWC betyder för dig. Om du har varit där tidigare så kanske du har ett roligt minne att dela med dig av? Om du inte har varit där, vad har du då för uppfattning av SSWC? Skriv fritt, kort och länka till detta blogginlägg.

Du kan tävla med ett blogginlägg eller via Twitter, Facebook och Google+. För att vi ska kunna se ditt bidrag så behöver du dock nämna, eller pinga oss. Här hittar du oss på Twitter, Facebook och Google+.

Tävlingen pågår fr om idag (30/7) t om den 9/8. Det går givetvis att tävla flera gånger, med olika bidrag och sätt. Vinnaren utses och meddelas av marknadsavdelningen på FS Data.

Passa på nu och vinn din biljett till årets upplaga av Sweden Social Web Camp. Vi ses på Tjärö! 🙂

Läs gärna mer om SSWC på den officiella hemsidan: Sweden Social Web Camp. Här är även en utmärkt sammanställning av länkar om SSWC 2011: Material från SSWC 2011.

You Might Also Like