Hur är det att arbeta på FS Data?

Som ni förmodligen har märkt, av våra tidigare medarbetarintervjuer, så är vi ett glatt gäng medarbetare här på FS Data. Men hur är det egentligen att arbeta här? Sitter vi och skruvar i servrar hela dagarna? Äter vi 1:or och 0:or till frukost? Eller sitter vi bara och rullar tummarna?

Den gemensamma faktorn, den röda tråden, för alla på FS Data, det är vårt kundfokus. Våra kunder är alltid vår främsta prioritet. Det vi gör, det gör vi för våra kunders bästa. Detta oavsett om det handlar om att rodda servrar, bemanna vår kundtjänst, utveckla nya funktioner eller kommunicera via Twitter.

FS Data är ett ägardrivet företag, med en väldigt engagerad och driven VD. Även om vi har personer med ansvar inom olika områden så kan alla som vill utbyta några ord och tankar med Fredrik Sköld. Många är de som har börjat i vår kundtjänst, visat framfötterna och arbetat sig uppåt i företaget.

Även om vi arbetar hårt, mycket och gärna så har vi ett flertal förmåner för vår personal.

Vårt kontor i Helsingborg är utan tvekan det mest spännande, häftiga och kreativt stimulerande kontoret hos alla svenska webbhotell (och förmodligen alla IT-företag i Helsingborg). Våra medarbetare har tillgång till fri (kravmärkt) frukt och kaffe (på tre våningsplan), med riktigt fräscha lunch- och rekreationsutrymmen.

Under vinterhalvåret går TV-spelet varmt i köket och om sommaren grillar vi gärna tillsammans ute på takterassen. Även om Andreas inte får vända på stekarna efter incidenten med grillen och rackskenorna från Dell. 😉

Då vi har ett rätt så stillasittande arbete, framför våra datorskärmar, så får alla medarbetare en frikostig träningssubvention. Vi ser gärna att vår personal sysslar med andra aktiviteter än bara datorer, men det är givetvis inget tvång. Om man hellre vill LAN:a och öla med arbetskompisarna en fredagkväll så är det klart att man ska göra det.

Sen har vi fredagsklädsel också. Det är motsatsen till ”casual friday”, dvs. att man får klä sig ledigt alla dagar, men att det är skjorta som gäller på fredagar. Det uppskattas väldigt av våra uppkopplade och avkopplade nördar.

Men det bästa med att arbeta på FS Data, det är ändå att man har fri tillgång till alla våra tjänster.

Faktum är att vi uppmuntrar alla våra medarbetare att använda våra domän, webbhotell och servertjänster. Genom att varje person – från kundtjänst och tekniker till marknad och VD – utnyttjar våra tjänster så få vi alla en bättre uppfattning och förståelse för våra kunders upplevelser.

Vår personal har även tillgång till tidiga (beta) versioner av våra nya produkter och tjänster. Just nu testar vi bl a nästa version av vår kontrollpanel och en helt ny servermiljö. På detta sätt kan alla på företaget vara med och påverka vår framtida utveckling.

Att arbeta på FS Data är både roligt och ansvarsfullt. Vi har en stimulerande arbetsplats, underbara arbetskamrater och världens bästa kunder.

Vill du bli en av oss? Vi är alltid intresserade av nya stjärnor, så skicka oss några rader om dig själv till jobb@fsdata.se.

You Might Also Like