FS Data fyller 15 år – skaffa 15 års webbhotell!

Fredagen den 14:e mars 1997 registrerades domännamnet fsdata.se. Det var startskottet för ett av Sveriges första riktiga webbhotell. Innan dess var det främst Internetleverantörer som erbjöd utrymme för hemsidor och för att registrera en .se domän så var man tvungen att skicka e-post till en privatperson.

FS Data var tidigt ute med att erbjuda enkla och prisvärda lösningar för hemsidor och e-post. Vi var först med en kontrollpanel för våra kunder, vi var ett av de första svenska ombuden för .se domäner och internationella domäner och vi var tidiga med att erbjuda VPS:er, Ruby on Rails, Python och mycket mer.

Idag är FS Data ett högst levande, aktivt och engagerat webbhotell!

Våra servrar och tjänster är säkrade med kraftfulla brandväggar, redundanta anslutningar och reservkraft, vi ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och vi satsar helhjärtat på miljövänlig teknik. Vår kontrollpanel utvecklas aktivt och vi erbjuder större transparens än många andra webbhotell.

Under dessa 15 år har vi sett många olika webbhotell dyka upp, bara för att snabbt säljas bort eller läggas ner. FS Data har dock alltid varit ett tryggt, tekniskt framstående och miljövänligt alternativ. Det tänker vi fortsätta att vara de närmaste 15 åren.

Vi är faktiskt så säkra på det att vi nu kör igång den bästa webbhotellskampanjen någonsin!

Fira fsdata.se med 15 års webbhotell!

För att fira vår 15-årsdag så erbjuder vi idag – enbart idag – våra webbhotellspaket till ordinarie pris, med 15 år som första abonnemangsperiod. Beställ ett webbhotellspaket hos oss idag och använd det i 15 år framöver.

– 15 år med FS Premium XL inkl. startavgift för 942 kr + moms

– 15 år med FS Pro XL inkl. startavgift för 1 362 kr + moms

Erbjudandet gäller nya webbhotellspaket och är begränsat till ett paket/kund. Läs gärna mer om våra paket här.

Välj ett webbhotell som har varit med länge och som erbjuder en trygghet som få andra. Välj ett webbhotell som fortfarande växer starkt och som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen. Välj FS Data som webbhotell.

Så behöver du inte leta efter ett nytt webbhotell de närmaste 15 åren. 😉

You Might Also Like