Uppgradering av Python inom kort

Som ni kanske har märkt så pågår det just nu ett väldigt intensivt arbete med att uppdatera, uppgradera och förbättra vår tekniska miljö. Förutom migreringen till våra nya och kraftfulla brandväggar, uppdateringarna av FFmpeg, samt utfasning av gamla script/funktioner, så kommer vi att uppgradera Python på samtliga webbhotellsservrar inom kort.

Den 1:a mars 2012 uppgraderas Python från 2.5.2 till 2.7.2.

Läs mer om nyheterna i Python 2.6 samt nyheterna i Python 2.7. Här är en bra referenslista för Python 2.7.

Information om denna uppgradering skickades även ut via e-post till våra webbhotellskunder förra veckan.

Vi planerar på liknande sätt att uppgradera bl a PHP och Ruby on Rails, som vi likaså erbjuder i våra webbhotellspaket, här framöver. Mer information om detta följer givetvis här i vår blogg samt via separata e-postutskick.

Om ni har några frågor om denna uppgradering, lämna då gärna en kommentar eller kontakta vår kundtjänst.

You Might Also Like