Kampanj: FS Pro XL med 50 % rabatt, ingen startavgift

Vi inleder det nya året med att erbjuda vårt största webbhotellspaketFS Pro XL – med 50 % rabatt, utan någon startavgift. Rabatten gäller det första kvartalet och kampanjen pågår endast en vecka, t om fredag 20/1.

FS Pro XL är ett mycket väl tilltaget webbhotellspaket med bl a 30 GB utrymme, 300 GB trafik/månad, obegränsat antal e-postkonton samt en kraftfull Microsoft SQL-databas. Det är ett snabbt, stabilt och säkert webbhotellspaket för mindre, mellan och stora företag.

Med FS Pro XL ingår ordentliga backuper, en stabil e-posttjänst (baserad på Microsoft Exchange Server) och snabb support via e-post och telefon (öppen fram till kl. 22 mellan mån-tors + öppen under helger). Vi har givetvis stöd för både Linux (PHP, MySQL m.m.) och Windows (ASP/.NET, MS SQL-server m.m.) i FS Pro XL.

Det här är lösningen för er som är ute efter ett seriöst och säkert alternativ för er hemsida och e-post.

Vi erbjuder även öppet köp i 30 dagar, så ni kan testa oss helt riskfritt. Läs gärna mer om varför ni ska välja FS Data och vad våra kunder tycker om oss på Reco.se.

Så passa på nu – inled 2012 på bästa möjliga sätt. Beställ FS Pro XL med 50 % rabatt, utan någon startavgift!

You Might Also Like