Marknadskronan: för en gôare marknadsföring

Vad har Borås Stad, DinEl och BK Häcken gemensamt? De är alla tidigare vinnare i Marknadskronan.

”Marknadskronan finns till för att lyfta fram företag, marknadsförare och deras kunskap i vår region och på så sätt inspirera till nya stordåd. Tävlingen går ut på att kora de bästa marknadsföringskampanjerna i Västsverige under gångna året.” 

Vi gillar effektiv och smart marknadsföring här på FS Data. Marknadsföring som skapar affärer, arbetstillfällen och genererar tillväxt. Särskilt med koppling till nätet. När vi blev tillfrågade om att vara med och sponsra Marknadskronan så var det en självklarhet för oss.

Även om man egentligen kanske inte kan tävla i marknadsföring, så får vinnarna ett ordentligt erkännande och exponering i media. Marknadskronan är dock främst ett utmärkt tillfälle att träffas, inspireras och motiveras av riktiga marknadsföringsproffs. Det är helt enkelt en tävling som alla vinner på.

Alla företag i Västsverige är välkomna att vara med på Marknadskronan. Att tävla är enkelt, skicka bara en beskrivning av kampanjen på max en A4-sida till bidrag@marknadskronan.se. Ev bifogat material skall skickas som en zip-fi till samma adress. För mer information, besök gärna Marknadskronans hemsida.

Vi vill önska alla deltagare lycka till och vi ser fram emot att få ta del av det vassaste, roligaste och bästa som Västsverige kan erbjuda i marknadsföringsväg! 🙂

You Might Also Like