Nu satsar vi på .nu – 1 år för 90 kr

När man ska registrera en domän i Sverige så finns det främst tre alternativ att välja på: .se, .com och .nu.

  • .se är vår nationella toppdomän. Ett säkert kort och för många ett självklart förstaval av domän. Kopplingen till Sverige är väldigt tydlig och det finns över 1 miljon registrerade .se domäner. Man skulle kunna likna .se med Sven-Ingvars, tacos och Systembolaget.
  • .com är världens största toppdomän. Det finns över 90 miljoner registrerade .com domäner, så det är inte alltid enkelt att hitta ett enkelt och ledigt domännamn. Alla känner till .com, det är toppdomänernas motsvarighet till Michael Jackson, McDonald’s och Coca-cola.
  • .nu är den omedelbara toppdomänen. Kopplingen till Sverige är självklar, det är en perfekt toppdomän för ett direkt agerande, kampanjer och sidor som söker uppmärksamhet. De lediga domänerna är många fler under .nu, som kan motsvaras av Robyn, sushi och latte.

Vi vill göra valet av domännamn så enkelt som möjligt för våra kunder. Det är därför som vi tidigare förenklade och sänkte priset på alla toppdomäner hos oss. Eller alla toppdomäner förutom .nu – tills idag.

Fr om idag kan du registrera en .nu domän i 1 år för endast 90 kr + moms hos oss.

Det tidigare kravet om 2 års registreringar är nu borta och befintliga kunder med .nu domäner kommer fr om nu även erbjudas årsvis förnyelse, till årsavgiften 90 kr + moms.

Aldrig tidigare har det varit så billigt att registrera .nu domäner hos oss på FS Data. Med vår snabba domänhantering tar det dessutom bara några minuter, från beställning till att domänen är registrerad.

Så, vilken webbplats, blogg eller projekt vill du komma igång med .nu?

You Might Also Like