Snabbare registrering av domäner

En av fördelarna med en egen kontrollpanel är att man kan utveckla den fritt. Efter att vi sänkte våra domänpriser i julas så har vi fått rätt så många önskemål om snabbare hantering av betalningar för domännamn, eftersom de registreras efter betalning (till skillnad från övriga tjänster som aktiveras omedelbart hos oss). Vi har nu därför infört möjlighet till direktbetalning av domäner.

När man beställer ett domännamn hos oss så får man, förutom en faktura, nu även en länk till direktbetalningen av domäner. Vi accepterar både Visa och Mastercard, allt över en säker anslutning. När betalningen är utfört registreras domännamnet omedelbart. Ett kvitto skickas därefter även ut via e-post.

Det är likaså möjligt att betala tidigare beställda domännamn på detta sätt. Följ bara denna länk: Direktbetalning av domäner.

You Might Also Like